Ev Dekorasyonuna Başlamadan Önce.

      Fikir paylaşımı aynı zamanda güncel olmak, şu anı yaşamak için önemlidir. Evinize bir dekorasyon yaptırmayı düşündüğünüzde, hayalinizdeki evi yaratmak için fikir almanız sizi hayallerinize yaklaştırabilir. Evinizdeki detayları tek tek tasarlamak sadece ihtiyaçlarınızı giderir. Ancak bunu bir bütün içinde düşünmek, evinize ayrıcalık katar. Arasındaki en büyük fark şöyle anlaşılır. Mobilyası, aksesuarları, düvar kağıtları, jaluzisi gibi tek tek alınan ve eve yaptırılan bir ev dekorasyonunda, göz ürünleri teke tek seçer ve ayrı ayrı görür.Çünkü beğendiğiniz ve tarzınıza en yakın bulduklarınızı seçmişinizdir.  Ancak bütünü düşünülmüş ve tasarlanmış bir ev dekorasyonunda göz tüm evi bir bütün görür. Tabi ki bir bütün içinde ev daha zengin, doyumlu ve en önemlisi objeler arasında ahenk vardır. Daha huzurlu, heyecanlı bir ev konsepti sunar size. Tam bir senkron ile eğlenilen bir ev ortamı sunar.

İşte tam bu keskin ayrımda komple ev dekorasyonunda bütünü düşünmek bir uzmanlık işidir. Bunu da dekoratörler ve iç mimarlar yapmaktadır. Tabi ki genelde ücret karşılığı fikir verilmesi normaldir.

Bir alternatif ise, mağazacılıkta iç mimari, tasarım ve dekoratörlüğü satın aldığınız ürünün içinde temin etmek. Tabi ki bu daha mantıklı gelebilir sizlere. Bence de daha mantıklı. Ürünlerini tanıyan bir iç mimar ile mağazanın size sunacağı hizmet daha doyurucu olabilir.

Şimdi sizin aklınıza böyle bir firma var mı sorusu gelebilir. Evet var. Konusunda uzman, bir bütün olarak tasarlayan, sonuç odaklı hizmet veren, müşteri memnuniyetini ön planda tutan ve en önemlisi ekonomik, ürün garantili yerler var. Bunun için kısa bir araştırma yapmanız yeterli olacaktır. Sizde şunu bir kez daha düşünün. ‘’Yavaş yavaş evimi yenileyim’’düşüncesinin sonucu ile evimi komple tasarlayayım. Ama ödeme kolaylığı olan, ödeme kolaylığından dolayı tek tek alınıp yavaş yavaş yapılan bir ev dekorasyonu ile aynı hesaba gelen. komple olduğu için daha da ucuza çıkabilecek bir mağaza sizce daha mantıklımı acaba?

Bence komple yaptırmak sonucunda 1-Ekonomik, 2-Ödeme alternatiflerinden dolayı tek tek yaptırmak ile aynı hesaba geleceği, 3-Sonucunda daha başarılı görsel sonuç çıkacağı, 4- Bütünlüğü ev içinde sağlayabileceğinizi düşünüyorum.

Cesaretli olmanızı ve hislerinizi kullanmanızı öneririm.

Keyifli bir ev dekorasyonu yaşamanız dileği ile…

Can ONUK

İç Mimar

guvenlik